Huidverzorging

Veel mensen weten wat de huid allemaal te verduren krijgt en proberen dit te verzorgen, alcohol, roken, weersinvloeden en slechte voeding kunnen een aanslag zijn op je huid. De kans op ontstekingen is groter en de huid ziet er eerder ouder uit, leef je gezond dan zal je minder snel last hebben. Maar ook een goede huidverzorging helpt je enorm om je huid in goede conditie te houden, in de webshop van Dermapro.be vind je verschillende producten om je huid gezond te houden. Of om de huid te herstellen als je al een tijd je huid verwaarloost hebt door niet gezond te leven, daarbij ook geen verzorgende middelen hebt gebruikt. 

Huidverzorging

De juiste producten voor je huid

Je huid goed verzorgen is essentieel, dit betekent niet dat je zomaar iedere crème op je huid kunt smeren. Er zijn verschillende soorten huidverzorging, een droge huid heeft een ander soort crème nodig als een vette huid. .Op deze manier is er voor ieder huidtype bij Dermapro.be wel een geschike crème om te gebruiken.  Vanaf het 25e levensjaar begint namelijk je huid al te verouderen, je huid wordt minder elastisch en ook de opvulling neemt af. Wil je dit opvangen dan moet je al beginnen met goed verzorgen en voeden van de huid met goede producten.

Huidverzorging

Smeer niet zomaar iedere crème

Voordat je aan huidverzorging gaat beginnen is het wel goed onderzoek te doen wat voor type huid je hebt, laat je adviseren door een schoonheidsspecialist. Hij of zij kan je ook vertellen in welke conditie je huid is, bij Dermapro.be heb je voor de verschillende soorten en condities van de huid de goede huidverzorging in het assortiment. Heb je een problematische huid of last van acne, ook dan heb je andere soorten middelen nodig, ook deze vind je eenvoudig in de webshop.