Een vibrator kopen? Let hier dan op

Wil je graag een vibrator kopen, maar heb je dit nooit eerder gedaan? Je kunt natuurlijk op reviews afgaan en het exemplaar kiezen die jou het meest aanspreekt en die de beste beoordeling heeft. Toch zijn er ook verschillende dingen waar je op zou kunnen letten bij het kopen van je eerste vibrator. Je vindt ze hieronder.

Waar ga je de vibrator gebruiken?

Er zijn veel verschillende vibrators waar je uit kunt kiezen. Niet alle vibrators kun je op iedere plek gebruiken. Zo zijn er exemplaren die je gerust in de douche of zelfs in het zwembad kunt gebruiken, doordat ze waterproof zijn. Andere vibrators zijn dat niet. Voordat je een vibrator koopt is het dus goed om te bedenken wat je belangrijk vindt. 

Hoeveel geld wil je eraan besteden?

Uiteraard is het ook handig om van tevoren te bedenken wat je budget is. Wil je een goedkope variant proberen, of ga je het liefst direct al voor een wat duurdere optie? De prijzen van sextoys kunnen erg uiteenlopen. Neem eens een kijkje op https://www.christineleduc.be/, dan krijg je een beetje een idee van wat er allemaal mogelijk is.

Wat voor functies?

Niet iedere vibrator is hetzelfde. Zo zullen bijvoorbeeld de intensiteit en het aantal trilfuncties verschillen. De één heeft 8 verschillende mogelijkheden, terwijl de ander slechts één functie heeft. Daarnaast zijn er nog meer functies die een vibrator kan hebben. Zo kun je sommige vibrators op afstand bedienen, door middel van een soort afstandsbediening of met behulp van je smartphone.

De grootte van de vibrator

Vibrators verschillen ook qua grootte. Je keuze voor een bepaald formaat is niet alleen afhankelijk van wat je lekker vindt; ook wanneer je je speeltje met je mee wilt kunnen nemen kan dit een bepalende factor zijn. In dat geval wil je natuurlijk het liefst een enigszins compact product.