Fysio Eindhoven, losse spieren

1 2 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al enkele jaren heb ik last van mijn spieren en de fysio Eindhoven heeft hier voorgoed een eind aan gemaakt. Ik dacht altijd dat het probleem bij mij gewrichten lag. Ik ben niet iemand die snel klaagt en het duurde dan ook erg lang eer ik naar de dokter ging om eindelijk eens mijn klachten te bespreken. Ik kwam zo bij de fysiotherapeut terecht en dit was een enorme verademing. Ik bleek veel stress in mijn spieren te hebben, wat zorgde voor verkramping. Na een paar spiermassages voelde het eerst pijnlijk, maar na een paar dagen al stukken beter.

Fysio Eindhoven aanrader

Ik wil hier iedereen mijn fysiotherapie aanraden, het was erg fijn en mijn problemen zijn opgelost. Wat ik vooral zo fijn vond; ze namen echt tijd voor je, voor je lichaam en je problemen en door hen heb ik echt zo veel meer over mijn lichaam geleerd. Nu snap ik dus dat stress in je lichaam kan gaan zitten en dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Ik ben na de fysio ook veel actiever geworden, ik sport meer, neem vaker de trap en voel mij veel soepeler. Het is erg fijn om zo met jezelf bezig te zijn. Ik ga af en toe nog terug, wanneer ik merk dat ik weer iets vaster begin te zitten. Er worden veel meer problemen opgelost, ik raad dan ook aan om eens op de website te kijken, staat in de bovenste link. Hebben jullie wel eens ervaringen gehad met goede fysiotherapie? Ik hoor het graag!