De juiste producten voor mijn lichaam via Amanprana

De juiste producten voor mijn lichaam via Amanprana

Ik ben zeer te spreken over de producten van AmanpranaAmanprana. Amanprana is het merk voor biologische en Fair Trade producent. Zoals bijvoorbeeld kokos olie, olijfolie, walnoot olie, tarwekiemen en ga zo maar door. Ik was al een tijdje op zoek naar een vaste ‘leverancier’ voor goede voedings- en lichaamsproducten. Er is al een tijd lang een hype omtrent superfoods, wat ik alleen maar erg mooi vind, want ook ik werd er door bevangen en in korte tijd ben ik mij veel bewuster van mijn lichaam én geest geworden. Dit betekent dat ik nu alles zorgvuldig aan pak, ik heb besloten om alleen nog maar verse producten te eten en de juiste producten voor mijn lichaam te gebruiken. Producten die organisch en biologisch zijn. Enfin, zo kwam ik dus uit bij Amanprana en eigenlijk is dit nu mijn vaste stek geworden wanneer ik weer een lading nieuwe producten ga bestellen. Alle producten van Amanprana zijn zo min mogelijk bewerkt en er worden geen isolaten toegepast. Isolaten zijn toegevoegde geurstoffen of geïsoleerde vitamine E. De producten zijn dus rijk aan natuurlijke bronnen van vitamine E. Amanprana strijdt dan ook tegen de farmaceutische industrie, die haar medicatie beschermt en daarmee alle gezondheidsvoordelen van natuurlijke voeding, planten, kruiden en remedies aan banden wil leggen. Het is belachelijk dat dit gebeurd, allemaal ten nadelen van onze gezondheid. Gelukkig worden we allemaal steeds bewuster en zullen er steeds meer mensen hier hard voor gaan maken. Naast de raw food die ik koop bij Amanprana ben ik ook tevreden met de kokosvezels en kokos meel die ze voor een kleine prijs kunnen verkopen. Ze hebben trouwens een online webwinkel, je kan de producten vinden op de website. Ik denk dat je met natuurlijke voeding en oliën je lichaam heel erg kan verbeteren en ik geloof zelfs dat het een oplossing kan zijn voor vele ziektes en mankementen.