Bioresonantie therapie utrecht werkt met elektromagnetische golven

MWO-Bodil19Bioresonantie therapie utrecht werkt met elektromagnetische golven

 

Ik heb nu in behandeling bij een bioresonantie therapie utrecht, via mijn dokter ben ik hier terecht gekomen. Ik kende de behandeltherapie nog niet echt, de bioresonantie therapie utrecht werkt namelijk met geluidsgolven, door moderne resonantiemethoden toe te passen kunnen zowel mijn lichamelijk als geestelijke klachten behandelt worden, het is eigenlijk gewoon energie. Door de golven regenereer je lichaamscellen, de golven zijn elektro en magnetisch, zo geef je de lichaamscellen een kans om op een natuurlijke manier weer te herstellen. Ik heb nog niet veel behandelingen gehad bij de bioresonantie therapie utrecht, maar ik merk wel al dat het werkt. Het is een alternatieven geneeswijzen, mijn vrouw is er ook maar een beetje sceptisch over, maar zij is over alles wat ze niet kent een beetje achterdochtig. Dit is een kenmerk van haar. Ik vond het alleen maar fijn, ik hou juist van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe uitdagingen en ga zo maar door. Dat is een groot contrast, ik ben heel erg progressief, mijn vrouw juist conservatief. Dit kan soms nog wel problemen opleveren, soms zitten we ook bij elkaar en denken we na hoe we in godsnaam ooit hebben bedacht dat dit zou werken. Ik zou juist wat minder impulsief worden door haar en zij zou door mij juist wat losser worden. Maar helaas is dit niet zo, het lijkt namelijk alsof ik juist nog erger wordt en zij nog meer behoudender. We houden erg van elkaar dus het komt uiteindelijk sowieso goed.