Kies een tandartspraktijk die bij je past

De meeste mensen zijn niet bepaald dol op een bezoek aan de tandarts. Veel mensen zijn er zelfs bang van en stellen een bezoek daarom het liefste zo lang mogelijk uit. Bij PC2 tandartsen wordt daarmee rekening gehouden en hebben ze als doel je zoveel mogelijk op je gemak te stellen tijdens een tandartsbezoek. 

Eerst kennismaken voordat je je aanmeldt

Als je op zoek bent naar een nieuwe of andere tandarts is het zaak dat je er eentje vindt die naar je zin is. Kijk daarom eerst goed rond waar je allemaal terecht kunt. Niet alle tandartsen nemen nieuwe patiënten aan dus het is belangrijk dat je daar naar kijkt. Lijkt de tandartspraktijk van PC2 je wel iets? Dan kun je je aanmelden en maken zij binnen een week een afspraak om kennis te komen maken. Bevalt het je niet dan ben je tot niets verplicht en kun je nog altijd op zoek gaan naar een andere tandarts. 

Altijd bij dezelfde tandarts of assistent

Bij de praktijk wordt gewerkt met diverse tandartsen, assistenten en specialisten zodat je er voor veel behandelingen terecht kunt. Heb je eenmaal een tandarts en assistent gevonden die je bevallen dan kun je dit aangeven zodat je er voor een volgende afspraak ook weer bij  terecht kunt. 

Kleine en grote behandelingen

Kleine behandelingen worden binnen een zo kort mogelijke termijn ingepland zodat je er niet zo lang tegenaan zit te hikken. Bij grotere behandelingen wordt duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is en wat ze gaan doen. Zo weet jij ook meteen waar je aan toe bent.